Group’N’Swing koncert a RAM-ban: Szép lányok és rossz fiúk

A Group’N’Swing Magyarország kedvenc swing & boogie show zenekara, saját szerzeményű, magyar nyelvű táncdalaik a szakma és a közönség elismerését egyaránt kivívták. Az együttes a táncolható swing, a shuffle és a latin zene nagymestere, dalaikban a popzene és a rock’n’roll legjava keveredik a boogie lüktetésével, a big band hangulatával. A különleges előadásra február 27-én a RAM Colosseumban kerül sor.

A Group’N’Swing célja jól táncolható, bulis dalok alkotása, műfaji korlátok és határok nélkül. A karakteres megjelenésű zenekar minden koncertje felejthetetlen élmény és felhőtlen szórakozás, a kiváló zene, a sodró hangulat, a lendületes tánc korra és nemre való tekintet nélkül ragadja magával a nézőket. A fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép, melynek gerince a hatalmas, fekete Chevrolet.

A zenekar dívája, Mihályi Réka és szívtiprója, Gájer Bálint gondoskodik róla, hogy a koncerten a női- és a férfiszívek is megdobbanjanak. Mihályi Réka és Gájer Bálint káprázatos hangja és tánctudása az érzelmek számtalan aspektusát mutatják: az előadáson mosolyra és könnyekre egyaránt számíthatunk.
A Group’N’Swing nagy létszámú zenekari felállásban lép a színpadra: négy fúvós, dobos, nagybőgős, gitáros, zongorista és két énekes gondoskodik az elsöprő hangulatról.

Az előadás címe a Szép lányok és rossz fiúk, a Group ’N’ Swing debütáló lemezének dala, amellyel Gájer Bálint a III. Jazzy Dalverseny Legjobb férfi énekes díját nyerte el.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)