Fenyő Miklós decemberben egy fergeteges rock' n'roll bulival búcsúztatja az évet!

A már mindenki számára jól ismert Fenyő Ünnep 2019-ben is fantasztikus koncertnek ígérkezik, ahol a közönséggel együtt ünnepel a Rock and roll magyarországi koronázatlan királya. A Fenyő koncert a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre 2019. december 27-én, pénteken 20 órától. A bulin lesznek örökzöld dallamok és meglepetésként Szörényi Levente majd Szente Vajk tovább fokozza a kellemes hangulatot.

Fenyő Miklós az elmúlt 50 évben 30 albumot készített, valamint 3 pártfogoltjának összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot.Számos díj mellett a népszerű zenész, 2017-ben Fonogram-életműdíjat vehetett át.
És hogy mi várható ezen esten? Inkább, hogy mi nem: szomorúság, lehangoltság BIZTOS nem! Helyette ismert dalok és slágerek és csupa jókedv! Nem beszélve a meglepetésekről!

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. A koncerten természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan örökzöld slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány. A megírt több száz szerzeményből van mit válogatni, így az este során néhány ritkábban játszott dalt is hallhat majd a közönség.

Jegyvásárlás: https://fenyo-miklos-koncert-arena-2019.broadway.hu/2019-12-27-20-00

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)