Európa egyik legnagyobb popsztárja, DJ BoBo végre visszatér Budapestre!

Szeptember 16-án DJ BoBo újra a Budapest Park színpadán! 30 év, 14 millió eladott lemez, 12 stúdió album, megannyi világsláger és rengeteg teltházas koncert. DJ BoBo, a zenetörténelem megkerülhetetlen szereplője, újra élő nagykoncertet ad hazánkban! A disco szerelmesei fantasztikus és látványos koncertshow-ra számíthatnak. A Freedom, Somebody Dance With Me és a Love Is All Around c. dalok biztosan elhangzanak. A hangulatot DJ André indítja majd be a Total Dance mix-szel!

30 év legjobbjait egy olyan zseniális show-ban mutatják be, amit még soha nem láttunk. DJ BoBo valami egészen különlegessel rukkolt elő az évfordulóra, Az egyedi jelmezekből, lélegzetelállító koreográfiákból álló show lenyűgöző videóeffektusokkal és gigantikus fényshow-val! Az EVOLUT30N segítségével a rajongók felejthetetlen interaktív élő élményre számíthatnak. Mert függetlenül attól, hogy a nézők hol ülnek, testközelből tapasztalják meg az élményt.

Tánchimnuszai mellett mindenekelőtt a lenyűgöző élő show-k érdemelték ki DJ BoBo legendás státuszát. Az olyan turnék, mint a „Mystasia”, a „Visions” és a „Vampires”, vagy a későbbi években a „Fantasy”, a „Dancing Las Vegas”, a „Circus” és a „Mystorial” igazi gigantikus audiovizuális szórakoztató látványosságok voltak.

A DJ BoBo Live show májusban veszi kezdetét Németországban, majd egy kis kitérővel Svájc következik és augusztusban két szabadtéri koncertet ad Csehországban (Pilsen és Ostrava), végül Budapesten fejezi be a show-t, szeptember 16-án.

https://totaljegy.hu/esemeny/dj-bobo-evolut3on-2023/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)