Egy éjszaka a legnagyobb retro sztárokkal a debreceni Főnix Csarnokban

Október 19-én fergeteges show keretében lépnek fel a legjobb hazai és nemzetközi retro előadók. Több generáció is jól érezheti magát a Nagy Debreceni Retro Fesztiválon, az is, aki a hetvenes években volt tini és az is, aki a kétezres évek elején. Fellép a külföldi sztárok közül Alice Dj, Ottawan és Afric Simone. A hazai kedvenceket Kiki, Kozso, a TNT, a Groovehause, Desperado és a Happy Gang képviseli. Erre az estére induljunk el a zenei időgépünkkel, vissza a múltba!

Amikor még a tupírhaj volt a divat, amikor még répanadrágban feszítettünk, tele volt a farmerdzsekink kitűzőkkel, abba az időbe is visszavisz bennünket a Debreceni Nagy Retro Fesztivál.

Igazi zenei csemege várja a bulizni vágyó fiatalokat és örök fiatalokat október 19-én a Főnix Csarnok színpadán fellépő világsztárok és hazai kedvencek sora.

Az Ottawan egészen a nyolcvanas évekbe repít vissza. Nem emlékszel rájuk? Dehogynem! Ha azt mondjuk, Józsi hol vagy akkor már dereng valami? Igen, a legnagyobb slágerüket magyarul így énekeltük, aminek a Hands up volt az eredeti címe. Ugye, hogy most már tudod! A fiatalabb korosztályt az Alice Dj képviseli a világsztárok sorában, akinek a I Back in my Life című számára bulizták át a kétezres éveket és felidézi a hetvenes éveket Afric Simone, a Ramaya és a Hafana slágerével. Patkó Béla, azaz Kiki a legjobb Első Emelet dalokat hozza el, de fellép a Szomorú szamurájjal Kozso is. Jön a Happy Gang, akik biztos kérnek egy kulcsot a szívedhez, a Desperado, a Groovehouse és szállni fog a szélben egy titkos üzenet a TNT jóvoltából!

A retro buliért a koncertek közt Dj Dominique, DJ Szatmári és Peat Jr lesz a felelős.

Jegyvásárlás: www.jegy.hu/program/a-nagy-debreceni-retro-fesztival-107087/581068 , valamint a debreceni Napló szerkesztőségében!

Az esemény hivatalos oldala: https://www.facebook.com/events/626120801204697/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)