Budapest Varieté 2020 - A világ legkiválóbb művészei Magyarországon!

A Budapest Varieté megálmodói: Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina, akiknek a Budapest Varieté 2020-as előadásaira (február 7. - 16. között, Duna Palota) a világ legkiválóbb művészeit sikerült meghívniuk! A varieté nem színház! A klasszikus varieté műsorban hagyományosan megtalálható a komikus, az artista, a tánckar és az énekes. Az egész estés szórakoztatáshoz vacsora is kapcsolódik, azaz a dinner show – amelyet követően a vendégek elfoglalják helyüket a színházteremben.

Egy igazi Dinner és Show, amikor az est egy exkluzív, ínycsiklandozó ünnepi vacsorával indul, amit Litauszki Zsolt a Gundel étterem séfje kreál a vendégek számára. A kellemes vacsora után a színházterembe invitáljuk Önöket, ahol a revük és varieték nemzetközi világában ismert hazai és nemzetközi művészek szórakoztatják nézőinket. A Budapest Varieté 2020-as Káprázat és Humor című előadásra a világ legkiválóbb művészeit sikerült meghívni! Hazai és nemzetközi artista művészek akik a varieté és cirkusz világ legnívósabb helyein léptek fel. Ezen kívül káprázatos énekes díva, fantasztikus tánckar és egy humoros műsorvezető, aki végigkalauzolja a nézőket a fülledt erotikán, a szerelem hálóján át egészen a rockos hangulatig. Monte Carlo, New York, Las Vegas, Párizs…… után Budapesten!

Artista művészek, akiket bronz, ezüst és arany díjjal is kitüntettek nemzetközi cirkusz fesztiválokon. A Cirque du Soleil főszereplő showman-je, és a varieté világ legkeresettebb, legviccesebb SZTÁR komikusa fogja szórakoztatni hazai közönségét! Egy igazi szórakozás klasszikus módon, a mai időknek megfelelően.

Jegyvásárlás az előadásokra: www.budapestvariete.hu/jegyvasarlas-2020/
Bővebb infó: www.budapestvariete.hu

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)