Az autókulcs értéket képvisel

Autókulcs kulcsház, bicskakulcs és átalakító, mikrokapcsoló és elem, immobiliser chip, igen kedvező akciók. Kulcsmásoló szolgáltatáshoz felszerelés is elérhető webáruházunkban, de autókulcs másolása, pótkulcs készítése is igényelhető. A webáruházunkban kapható kulcsházak kiváló minőségű utángyártott termékek, márkajelzést nem tartalmaznak, mivel az az autógyártó cég tulajdona. A kulcsházakba az elektronikát, és ha van, a chipet is át kell szereltetni.

A modern autókulcs nehezen nélkülözhető, gazdájának bizony komoly értéket képvisel. Ezért fontos számunkra is, hogy igazi szakértelemmel és a lehető legszélesebb választékkal rendelkezésre álljunk, ha a kulcs elveszik, ellopják, megsérül, vagy elromlik.

Autókulcs klónozás

A kulcs másolása egy autó esetében azért bonyolult dolog, mert az autó nyitásáért és zárásáért felelős elektronikáján kívül a jármű indítását lehetővé tevő kommunikációs rendszert is másolni kell.

Ez minden autókulcs esetében specifikus, mint ahogy minden autómárka is különbözik. Nem beszélve arról, hogy nem ugyanúgy klónozzák egy régebbi típusú autó, és egy újabb jármű kulcsát. Sőt mindettől eltér a hibrid és az elektromos autókulcs is.

Immobilizeres autókulcs

Az 1995-óta gyártott autókba gyárilag beépített indításgátló van, amely speciális komputerrel kódolható, biztonsági okokból.

Az immobiliseres autókulcsban van egy chip, ami az autó számítógépével kommunikál. Ha az autó számítógépe úgy értékeli nem a megfelelő autókulcs próbálja kinyitni, vagy elindítani, biztonsági okokból blokkolja az áramköröket és gyakorlatilag működésképtelenné válik az autó motorja.

Autókulcs kulcsházak

Az autókulcs kulcsháza sok esetben cserére szorulhat. Gyakori eset, amikor használt autó vásárlásakor csak egy kulcsot kapunk, néha ráadásul sérülten. Az autókulcs lehet működőképes, de az igényes tulajdonos a sérült kulcsházzal ritkán elégszik meg, a pótkulcs beszerzése pedig szinte kötelező.

A webáruházunkban kapható kulcsházak kiváló minőségű utángyártott termékek, márkajelzést nem tartalmaznak, mivel az az autógyártó cég tulajdona. A kulcsházakba az elektronikát, és ha van, a chipet is át kell szereltetni.

Minden fentebb említett szolgáltatást előzetes időpont-egyeztetés után Miskolcon végzünk, bármilyen kérdéssel megkeresheti cégünket, ha autókulcsával gondja támad.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)