Szűzőrség

Eredeti cím: 
Blockers

A srácok évtizedek óta izgatottan kísérik figyelemmel a mozikban a hozzájuk hasonló ifjak arra irányuló merész és teljesen illetlen törekvéseit, hogy végre elveszítsék a szüzességüket. Olyan klasszikusokat idézhetünk fel e tárgykörben, mint a Malackodók (Porky's), a Superbad – avagy miért ciki a szex? és az Amerikai pite (American Pie). Eljött az ideje, hogy a hölgyek is labdába rúgjanak, és kiderüljön, nekik milyen tapasztalataik vannak ezen a téren.

Három szülő rájön, hogy lányaik a szalagavatóra időzítve szeretnék elveszíteni a szüzességüket, ezért titkos akciót szerveznek, hogy szándékukat meghiúsítsák. Lisa (Leslie Mann), Mitchell (John Cena) és Hunter (Ike Barinholtz) a sors keserű fintora nyomán szerveződik elszánt csapattá, lányaik azonban az óvoda első napjától a legjobb barátnők. Repül az idő, a lányokból belemenős fiatal nők lesznek, mialatt szüleik aggodalommal telve asszisztálják végig életük jeles napjait a születésnapoktól a kamaszpanaszos hisztiken át az első táncokig és most a szalagavatóig. A szülők éppen annyira különböző karakterek, mint a nevelési stílusuk. A szingli Lisa és lánya, Julie (Kathryn Newton) a legjobb barátnők, akik minden titkukat megosztják egymással. A sportmániás Mitchell minden erejével támogatja Kaylát (Geraldine Wiswanathan) felesége, Marcie (Sarayu Blue) oldalán. A csúnya válás után kissé megzakkant Hunter csak félig van jelen a lánya, Sam (Gideon Adlon) életében, de azt az alkalmat nem hagyná ki semmiért, hogy besurranjon szeme fénye szalagavatójára, szándékai szerint örökre felejthetetlenné téve a napot.

Miután számos sokatmondó üzenetre bukkantak, amelyek a lányok szűztelenítési fogadalmáról szólnak, a botcsinálta trió hozzálát, hogy megakadályozzák őket abban, ami szerintük életük legnagyobb hibája lenne.

Bemutató: 
csü., 2018/05/03
Rendező: 
Kay Cannon
Szereplők: 
Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz, Kathryn Newton, Geraldine Wiswanathan, Sarayu Blue
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)