Képszakadás

Eredeti cím: 
21 and over

Úgy látszik, idén sem ússzuk meg partys vígjáték nélkül. A mozi – amelyet a Másnaposok alkotógárdája jegyez – az idei Projekt X csak itt már minden legális. A sulis vígjátékok új verziójában főhősünk betöltötte a 21-et így jöhet minden: pia, nők és a buli….igen ám, de azért vannak határok…ja és másnap meg felvételi az egyetemre… Skylar Astin (Pitch Perfect), Miles Teller (Footloose remake) és Justin Chon (Alkonyat) gondoskodnak a káoszba hajló őrült bulizásról!

Jeff kitűnő tanuló és mindig pozitív csalódást okoz egész életében, szülei joggal büszkék rá. Hősünk 21. szülinapja előtt két legjobb barátja Casey és Miller meglepik őt váratlanul. Iszogatnak, nem keveset majd elhatározzák, hogy ezt a szülinapot emlékezetessé kellene tenni…a kísértés ugyan óriási, hiszen Jeffnek másnap felvételije lesz az orvosi egyetemre. Apja figyelmezteti, hogy csak óvatosan az ivással, mert a felvételi igen fontos és nem szabad elcseszni.

Jeffnek döntenie kell, megfogadja apja tanácsát vagy ellenáll a kísértésnek és beleveti magát az éjszakába lökött barátaival. Egy-két sör után eldönti, hogy végülis az ő szülinapja majd totál részegre issza magát és elszabadul a káosz…

Bemutató: 
csü., 2013/03/14
Rendező: 
Jon Lucas, Scott Moore
Szereplők: 
Skylar Astin, Miles Teller, Justin Chon, Sarah Wright
Forgalmazó: 
Big Bang Media
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)