Haláli bábjáték

Eredeti cím: 
The Happytime Murder

A Muppet-filmek és számos TV-sorozat szakavatott producer-rendezője, Brian Henson – a muppetek megalkotójának, Jim Hensonnak a fia - felfedi a titkot, megmutatja mit is csinálnak a zabolátlan bábok, mikor a gyerekek nincsenek a közelükben. A film egy vérbeli akció-vígjáték, amiben az őrült poénok, a váratlan helyzetek és a vígjátékok koronázatlan királynője, Melissa McCarthy garantálja a páratlan szórakozást.

Egy olyan világban, ahol bábok és emberek egymás mellett élnek, - nem túl nagy harmóniában - , a levitézlett hekusból lett báb-magánnyomozó, Phil Phillips egy sorozatgyilkos nyomába ered egykori rendőrtársával, a kissé vonalas, ám nem túl áramvonalas Edwards detektívvel (Melissa McCarthy) az oldalán.  A titokzatos elkövető egy népszerű, gyerekeknek szóló televízióműsor, a “Boldog bábok bandája”  - botrányoktól nem mentes -  szereplőgárdáját veszi célba, és egyesével, brutálisan végez velük.

Embernek és bábnak együtt kell rácuppannia a kényes ügyre, miközben porzik a koko, kéjes extázisban fekszenek egymásnak a bábok, és hullanak a kitömött fejek.  Ám a gond csak az, hogy Phil és Edwards ki nem állhatják egymást. És ha ez még nem lenne elég, a gyanú éppen magára a féktelen természetéről híres Philre terelődik…

Bemutató: 
csü., 2018/08/30
Rendező: 
Brian Henson
Szereplők: 
Melissa McCarthy, Elizabeth Banks, Maya Rudolph, Joel McHale
Forgalmazó: 
Freeman Film
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)