Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Eredeti cím: 
Batman V Superman: Dawn of Justice

A világ két legismertebb szuperhősének háborúja és közös kalandja, elképesztően látványos és hihetetlenül izgalmas lesz – valószínűleg az év egyik legnagyobb filmjében. A rendező a szuperfilmműfaj egyik legsikeresebb megújítója, a 300 és az Acélember készítője, aki csupa világsztárral és csillagászati költségvetéssel dolgozott.

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.

Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

Bemutató: 
csü., 2016/03/24
Rendező: 
Zack Snyder
Szereplők: 
Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jeremy Irons, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Holly Hunter, Laurence Fishburne, Michael Shannon
Forgalmazó: 
InterCom
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)