western

Megfojtott virágok

Közkeletű vélekedés, hogy mindig ünnep a filmrajongók számára, ha Martin Scorsese új művet tesz le az asztalra, és a Cannes Filmfesztiválon már bemutatott alkotás jó példa erre. Ráadásul lehet, hogy ez a mester utolsó nagy munkája, mert legutóbb azt nyilatkozta, szívesen mesélne még, de attól tart, 80 évesen erre már nincs ideje.

Bemutató: 
csü., 2023/10/19
Rendező: 
Martin Scorsese
Szereplők: 
Robert De Niro, Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Scott Shepherd
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

Az aljas nyolcas

Quentin Tarantino újabb vadnyugati őrülettel tér vissza. A Django elszabadul óriási sikere után a Ponyvaregény és a Kutyaszorítóban legendás rendezője ismét a coltok és winchesterek világába kalauzolja a mozirajongókat, a tőle megszokott stílusban és a Tarantino-filmekhez méltó sztárparádéval. A film nyolc főhőse sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? Tarantinót ismerve sok művér elfolyik majd a stáblistáig.

Bemutató: 
csü., 2016/01/07
Rendező: 
Quentin Tarantino
Szereplők: 
Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Tim Roth, Zoë Bell, Michael Madsen, Walton Goggins, Channing Tatum
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Hogyan rohanj a vesztedbe

Seth MacFarlane (Ted, Family Guy) újabb kísérletet tesz annak kipuhatolására, mennyit bír el a vígjáték műfaja. Ő a forgatókönyvírója, rendezője, producere és egyik főszereplője a Hogyan rohanj a veszTEDbe c. westernkomédiának, amelyben a lágyszívű Albert Starkot alakítja, aki rossz időben van rossz helyen

Bemutató: 
csü., 2014/06/12
Rendező: 
Seth MacFarlane
Szereplők: 
Seth MacFarlane, Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman, Neil Patrick Harris
Forgalmazó: 
UIP-Duna Film

Tovább

Django elszabadul

Quentin Tarantino régen várt, új, különlegesen ígéretes filmje fantasztikus szereplőgárdával készült el. Jamie Foxx egy szökött rabszolgát Leonardo DiCaprio pedig ültetvénytulajdonost formál meg. A Tarantino-féle különleges látvány pedig most is lenyűgöző.

Bemutató: 
csü., 2013/01/17
Rendező: 
Quentin Tarantino
Szereplők: 
Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Anthony LaPaglia
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább