kultúra

A Mission: Impossible franchise akciódúsabb és halálosabb, mint valaha

Tom Cruise 7. filmje, melyben az IMF ügynökének szerepét játssza, egy évet várt, hogy kihasználja a Top Gun: Maverick sikerét, de sajnos nem érte el ugyanazt a győzelmet. A BD lemez tartalmaz Atmos hangzást, valamint több mint félóra extrát, például a népszerű jelenetek kulisszatitkaival. A házimozi szerelmeseinek így sem kell csalódniuk, összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a Blu-ray lemez kapcsán. Amúgy a filmet hagyományos DVD-n, fémdobozos kivitelben és UHD verzióban is élvezhetjük.

Tovább

Marozsán Erika új magyar filmben

Újra magyar mozifilmben vállalt főszerepet Marozsán Erika. A készülő Paraziták a Paradicsomban című produkció az ismert német drámaíró, Marius von Mayenburg Paraziták című darabját dolgozza fel. Kasvinszki Attila rendező azt ígéri, hogy az öt szereplő kapcsolatrendszerének abszurditásán keresztül komoly társadalomkritikát fogalmaz meg.

Tovább

Swing – új magyar film - Törőcsik Marival, Csákányi Eszterrel, Ónodi Eszterrel és a műfaj legnagyobb slágereivel!

A rendező-forgatókönyvíró a 34. Filmszemle legjobb elsőfilmes (Boldog születésnapot!) rendezője és számtalan reklámfilm készítője, Fazekas Csaba. A főszerepeket kiváló színésznők: Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska alakítják. A Swing az előzetes tervek alapján jövő tavasszal kerül majd a mozikba.

Tovább

Kispályás szerelem

A romantikus vígjátékot Gabriele Muccino rendezte (A boldogság nyomában) olyan kiváló színészekkel a főszerepben, mint Gerard Buttler, Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman, és Dennis Quaid.

Bemutató: 
csü., 2012/12/06
Rendező: 
Gabriele Muccino
Szereplők: 
Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones, Dennis Quaid
Forgalmazó: 
Pro Video

Tovább