Hollywoodban készül a Kölcsönlakás zenéje

Javában zajlanak a Dobó Kata rendezésében készülő romantikus vígjáték, a Kölcsönlakás utómunkálatai. Ennek fontos állomásaként nemrég kiválasztották a film zeneszerzőjét, Czomba Imre szimfonikus zenével kísért, a klasszikus hollywoodi filmzenei tradíciókat továbbvivő, a produkció karaktereire, humorára és érzelemdús cselekményére komponált zeneművet készít az alkotáshoz. A 2013 óta Hollywoodban élő és dolgozó művész a kilencvenes évek elejétől kezdve számtalan nagyszabású hazai-és nemzetközi produkcióban vett részt. Pályája elején dolgozott Zoránnal, Cserháti Zsuzsával, illetve a NOX együttessel is.

Számos produkció fémjelzi a közös éveiket, köztük olyan világsikert aratott bemutatók, mint a Revans, vagy az Eszencia. Filmekhez is gyakran komponál muzsikát. Kisjátékfilmekben, dokumentumfilmekben és nagyjátékfilmekben egyaránt közreműködött. A legismertebb művei közé az Argo 2., a Meldrum House, vagy a The True Adventures of Raoul Walsh című alkotások tartoznak ezen a területen.

A Balla Eszter, Martinovics Dorina, Oroszlán Szonja, Kopek Janka, Kiss Ramóna, valamint Haumann Máté, Klem Viktor, Fehér Tibor, illetve Szabó Simon főszereplésével készülő Kölcsönlakás hazai mozipremierje 2019. február 14-én várható

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)