verseny

A Napraforgó az idei országtorta!

A 2021-es Magyarország Tortája a „Napraforgó” nevű édesség lett. A nyertest, Fodor Sándort (Habcsók Cukrászda, Budapest) a NAPRAFORGÓ ötletének szárba szökkenésekor a nyári napraforgó mezők inspirálták, mégis egy igazi négy évszakos torta született. Jól esik a nyári melegben, a vilmoskörte üdeségével és a hársmézes friss joghurt savanykásságával, a hűvösebb napokon pedig, amikor melegebb ízekre vágyunk, a pirított napraforgó telt ízével és karamellizált csokoládéval kényeztet.

Tovább

A legjobb könyvek a sportfogadási készségek fejlesztéséhez

A sportfogadás szórakoztató és izgalmas módja lehet annak, hogy a kedvenc sporteseményeidet még izgalmasabbá tedd. Ha azonban sikeres szeretnél lenni az olyan népszerű sportfogadási weboldalakon, mint a Campobet is, akkor jól kell ismerned a sportágat, amelyre fogadsz, és a különböző tényezőket, amelyek befolyásolhatják a mérkőzés vagy esemény kimenetelét. A sportfogadási készségek fejlesztésének egyik módja, ha olyan könyveket olvasol, ami szakértői betekintést és tippeket kínál a megalapozott és stratégiai fogadások megtételéhez.

Tovább

Tökéletes hang

A mozi szenzációs zenés, romantikus vígjáték, melyben rengeteg régi és új sláger csendül fel új köntösbe bújtatva, úgy, ahogy még sohasem hallottad – és láttad – őket. A GLEE sikerén felbuzdulva Hollywood ontja magából a hasonló témájú zenés alkotásokat.

Bemutató: 
csü., 2013/03/28
Rendező: 
Jason Moore
Szereplők: 
Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson, Skylar Astin, Ben Platt
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább