Thália színház

Francia bohózattal indítja az évadot a Thália színház

A francia bohózatszerző (Balfácán vacsorára, Magas szőke férfi felemás cipőben) halálosan mulatságos és képtelenül érzelmes darabja igazi világsiker, többször megfilmesítették, jelenleg is játsszák a londoni West Enden. A bérgyilkos a barátom c. darabbal indítja az évadot a Thália.

Tovább

Kötetlen beszélgetéssorozat a Thália Színházban a humor jegyében

A beszélgetések alkalmával, a színház művészeivel találkozhat a néző, másképp. Színészeink a színpadon bár, de családias légkört teremtve osztják meg gondolataikat, történeteiket – nagyjából 70 percben, mindig egy-egy témát körüljárva – a kíváncsi műsorvezetővel, Szily Nórával és a közönséggel. A január 17-én, másodszor jelentkező délutáni beszélgetés témája, a humor lesz. Schell Juditot, Molnár Piroskát, Szervét Tibort és Mohai Tamást Szily Nóra arról kérdezi, hogy hétköznapjaikban milyen szerepet tölt be a nevetés. Meglepetésvendég most is várható!

Tovább

3. Thália Humorfesztivál februárban

2015. február 11. és 15. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Thália Színházban a humorfesztivál, melynek mottója most is változatlan: főszerepben a nevetés. Az öt nap alatt összesen 11 produkciót tekinthetnek meg az érdeklődők, a darabok válogatásában ezúttal a Kultúrbrigád és Laboda Kornél rendező, dramaturg vett részt. A produkciókat most is öttagú zsűri értékeli. Jegyek és bérletek, a már megszokott kedvező áron kaphatók a jegypénztárban és online.

Tovább