stílus

Kívül-belül harmóniában: mi fán terem a divatcoach?

Mindannyian tudjuk, hogy megjelenésünk kihat a mindennapjainkra. Az viszont már nem jutna bárkinek eszébe, hogy külcsínünknek a belső változásainkat is le kell követnie. Épp ezzel a gondolattal állt elő Csillag Rita, aki divatcoachként arra tette fel az életét, hogy nőknek segítsen saját egyéni stílusuk kialakításában – amihez, azt vallja, elsősorban a személyiséget kell figyelembe venni.

Tovább

A szórakoztatóipar új trendjei és irányvonalai – a nyerőgépes játékok

A Deloitte Global éves jelentése szerint az elkövetkező években a média és a szórakoztatás továbbra is gyorsan fejlődik, nem csak az iparágon belüli folyamatban lévő trendekkel és irányzatokkal – ide tartoznak a nyerőgépes játékok is - számolva, hanem a világjárvány okozta magatartás béli változásokra való folyamatos válaszlépések miatt is. 2022 végéhez közeledve úgy tűnik, hogy a média- és szórakoztatóipar a „fantázia” üzletébe ágyazva hatalmas lehetőségek hullámát lovagolja meg a válság közepette, kihasználva az online világ nyújtotta előnyöket.

Tovább

Lakatos Márk: Te & én – Divat- és stíluskalauz

Lakatos Márk szereti az életet és azt szeretné, ha ezzel minél többen így lennének! A show-rendező, divatújságíró, jelmeztervező, de legfőképpen Magyarország legismertebb stylistja. A nagy sikerű Stílusterápia után új könyvvel jelentkezik, amelyben számtalan időtálló öltözködési és stílustippel lát el bennünket, majd 400 oldalon.

Tovább