Gálvölgyi János rendezése túl a 150. előadáson

Nemrég tartották a Játékszínben a Hatan pizsamában című Camoletti-vígjáték 150. előadását. Gálvölgyi János rendezése négy éve szerepel a műsoron. A frissen ható, lendületes 150. előadásban Hajdú Steve, Vándor Éva, Csonka András, Fábián Anita, Lévay Viktória és Barabás Kiss Zoltán játszott, egyéb alkalmakkor Szőlőskei Tímea és Dózsa Zoltán játssza a kettőzött szerepeket.

A klasszikus, félreértésekre és csalfaságra épülő komédia közönségkedvenc a Teréz körúti színházban; kifejezetten a könnyed szórakozást szolgálja. Gálvölgyi János 2013-ban, a bemutató előtt nyilatkozta: "Nem akarom begörcsöltetni a kollégáimat. Nem hiszek a rettegés birodalmában. A felkészültségben hiszek, hiszen színészként magam is megkóstoltam olyan rendezőt, akiről öt mondat után kiderült, nincs a helyzet magaslatán. Fura érzés, mert például itt a Játékszínben két vígjátékban játszom, és ezekben igyekszem kamatoztatni mindazt, amit a humorról, a spétről és a poénról tanultam. Rendezőként viszont át akarom adni a tudásom." Az alkotó vidéki útja miatt nem tudott jelen lenni a jubileumi előadáson, Bank Tamás igazgatón keresztül üzent, gratulált kollégáinak, és megköszönte az eddigi szériában nyújtott teljesítményüket.

Bemutatja: 
Játékszín
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.