A mágia művészete a RAM Colosseum színpadán!

Illúzió, bűvészet, mentalizmus egy műsorban. Négy fiatal, innovatív tehetség, akik különleges képességekkel rendelkeznek és a közönséget is szó szerint el fogják varázsolni január 27-én, a RAM-ban. A művészek álltak már a világ legnagyobb színpadjain, produkcióikkal elkápráztatták Las Vegas, Dubai legnagyobb szórakozóhelyeinek közönségét, még a Szaudi Nagyherceget is ámulatba ejtették mutatványaikkal.

Szabaduló-művészet és gondolatolvasás, a bűvészet különféle válfajai: eltüntetés és elővarázsolás, klasszikus és modern illúziók, manipulációs bűvészet, lélegzetelállító trükkök, látványos show és táncelemek egy színpadon, s mindez humorral fűszerezve. A látványos és különleges színpadképet az Everdance táncszínház társulata teszi teljessé, akik koreográfiájukkal színesítik a műsort.

A csapat:

Fehér Dániel- Mr White:
A műsor és a társulat megálmodója, producere, és ami a legfontosabb mentalistája. Képessége a memóriájában rejlik és abban, hogy folyamatosan új megoldásokat keres. Innovatív, kreatív és a tudását a jó szolgálatába is szívesen állítja.

Prof. Archibald Briquet
Éljen át testközelből, egy minden érzelemre ható, groteszk bűvészműsort! Nézzen szembe félelmeivel és legyen részese egy különleges bűvész shownak! Briquet bűvészműsora alatt garantáltan nem fog unatkozni!

Németh Gábor- Illúzionista
Az illúzió mellett a kézügyességi és modern műsorszámok mestere. Gábor elkápráztatta nézőit óceánjáró luxushajókon, nemzetközi varietéműsorokban, turnézott Cipruson, Amerikában, Olaszországban és Dubaiban. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt varázsolt el. A magyar közönséget Vegas c. önálló estje mellett, két különleges mutatvánnyal is elkápráztatta. 2016 májusában negyven méter magasan kifüggesztve szabadult ki egy kényszerzubbonyból.

Gyertyán Balázs- Bűvész
Különleges egyéniségével, lenyűgözi a közönséget, mutatványaival pedig megdöbbenti a nézőket. Balázs a világ legnagyobb alkotóitól tanult Svédországban, itthon pedig igyekezett átadni ezt a tudást. A magyarországi bűvészélet meghatározó személyisége.

Jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban és a jegy.hu -n.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.