Kult-Mix

A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt december 23-án, karácsonykor, a szeretet ünnepén, Budapesten dupla előadással (15 óra és 19 óra) kedveskedik a magyar rajongóknak a Budapest Kongresszusi központban. A különleges, nagyszabású performansz előadás hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet Edvin Marton epikus világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható.

5

Zsédenyi Adrienn különleges képességekkel rendelkezik és ez nem csak a hangi adottságokban mutatkozik meg. A kiváló énekesnő megálmodja a jövőt, de mielőtt bárki szaladna hozzá a jövő heti lottószámokért, azt el kell árulni, hogy csak a saját élettörténetének még meg nem történt eseményei jelennek meg az álmaiban. Mindezt az Álomutazó produkcióban tapasztalhatjuk meg december végén.

5

2017. december 16-án, a Papp László Sportarénában meghallgathatjuk a csellisták vadonatúj klasszikus zenei átdolgozásait 12 fős vonós zenekar kíséretében, amelynek köszönhetően nem csak egy hagyományos koncertet, hanem egy showműsort láthatunk a színpadon, komoly színpadi rendezéssel. A két horvát csellista 2011-ben vált ismertté, amikor Michael Jackson „Smooth Criminal” című számának feldolgozásával berobbant a köztudatba.

5

Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2017-ben második alkalommal részesült Fonogram díjban, az Érj hozzám című stúdióalbumáért. 2016-ban már adott dupla telt házas koncert a Sportarénában, ahová 2018. február 24-én visszatér a zenéjét kedvelők legnagyobb örömére.

5

A Leading Ladies két brit és egy amerikai dívából áll – Amber Riley („Glee”), Beverley Knight („The Bodyguard” és „Memphis”), és Cassidy Janson („Beautiful”) alkotják a csodacsapatot. A trió november 17-én adja ki első, musical klasszikusokat összegyűjtő lemezét, Songs From The Stage címen.

5

Idén 10. alkalommal rendezik meg Győrben a Boogiefesztet 2017. december 7. és 9. között. A Boogiefeszt immár egy kerek évtizede minden évben a boogie-woogie, a blues és a feledhetetlen szórakozás fesztiváljaként pezsdíti fel Győr-szerte a fagyos téli hangulatot. A 10. Jubileumi Boogiefeszt – Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál sztárvendége ezúttal nem kisebb nevű előadó lesz, mint az In the Summertime c. világsláger szerzője és előadója, Ray Dorset (Mungo Jerry...

5

Idén novemberben (23-án) indul a Világsztárok az Anima Musicae Kamarazenekarral című klasszikus zenei koncertsorozat a MOM Kulturális Központban. A sorozat első alkalmaként az Anima Musicae Kamarazenekar és az Ulucan testvérek közös koncertjét hallgathatjuk meg. A folytatásban december 16-án Kirill Troussov lép fel, illetve 2018 márciusában két koncerttel is megörvendeztet minket az Anima Musicae és vendégei.

5

A Honeybeast a tavalyi nagy sikerű, Erkel Színházban tartott Symphoney koncertjével országos turnéra indul idén, az őszi-téli koncertszezonban, amely hét nagyvárost érint, és 2018 februárban ér utolsó állomásához. A zenekar a turnét stílusosan az otthonában, Szegeden, a Nemzeti Színházban kezdi, de részese lehet a jól ismert dalok szimfonikus megszólalásának még Debrecen, Miskolc, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, és végül a pécsi Kodály Központba csendünek fel az ismert dalok...

Nincs címke
5

2017. november 12-én este 7 órától válogatott Händel-darabok csendülnek fel a Zeneakadémia Solti termében. A két kantátát neves énekes szólisták és a Savaria Barokk Zenekar szólaltatják meg korhű hangszereken, Németh Pál karmester és fuvolaművész vezényletével. Az est rendezője, valamint díszlet- és jelmeztervezője Greifenstein János.

5

Az Experidance manapság a tánckultúrát ötvözi - mint legújabb Cinderella c. darabjában - a prózai és zenés műfajokkal. A klasszikus Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre látványos showelemekkel és énekesek közreműködésével a RAM colosseum színpadán, szeptember végétől.

5