Független, fiatal társulat újszerű előadásában láthatjuk viszont a nagysikerű komédiát

Páratlan egymásra találásnak lehetnek szem- és fültanúi a budapesti színházba járók: egy fiatal és friss társulat visz színre egy igazi örökzöldet. A Páratlan páros új, friss feldolgozását a HeArt Társulat hozza el nekünk. Az alapító Kálmán Henrietta mesélt terveikről és a darabról is.

Hogyan találkoztál a színházzal illetve léptél erre a pályára?
16 évesen kezdődött, amikor Gór Nagy Mária Színitanodájában lehetőséget kaptam Gyöngyösi Tamás mozgásszínházában.Ennek köszönhetően miskolcon magántanuló voltam és négy évet töltöttem el a társulatban.

Majd jött a Barátok közt c. sorozat?
Még nem:-) Még a színészképzés éveiben ismerkedtem meg Bródy Norberttel (Győri Nemzeti Színház színésze - a szerk.)ő volt akkor a színészmesterség tanárom és most meg az új darab rendezője. Illetve a HeArt Társulat rendezője is.

Nagy Alexával - aki szintén szerepel a darabban - hogyan találkoztál?
Alexával -aki Barbara Smith karakterét formálja meg - még a Barátok közt forgatásan ismerkedtem meg és mikor létrehoztam az új társulatot, egyből szerepet ajánlottam neki.

Miért egyedi a társulat és újszerű maga a darab?
A HeArt Társulat szívvel és szívből jött létre, azért, hogy az az elhivatottság és ambíció, amit a társulat tagjai magukban éreznek a színjátszás iránt, egy olyan közösség keretein belül bontakozhasson ki, ahol közös a cél, ahol jó barátok és jó kollégák dolgozhatnak a sikeres előadásokért. A tagok végzett színészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igényük van az önálló alkotásra és a választott színdarabok bemutatására minél szélesebb közönség körében. Az általunk játszott színdarabok nem egyetlen színházban jelennek meg, hanem több színpad közönségét is meg kívánják szólítani velük a fővárosban és vidéki játszóhelyeken egyaránt.

Milyen darabok várhatóak a folytatásban?
Ismert és igen érdekes előadásokat tervezünk a társulat mottójához híven. A többi legyen meglepetés:-)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)