Népszerű a We Will Rock You musical! Előadások januárban és márciusban is!

A világszerte a top 10-ben emlegetett QUEEN musical magyar változata tavaly debütált a BOK, volt Syma csarnokban. A minden szempontból különlegesnek ígérkező We Will Rock You musicalt a PS Produkció ismét színpadra állítja. A világon elsőként új rendezésben és koreográfiával, egyedülálló látványvilággal, magyarul és angol nyelvű feliratozással január 6-án és 7-én valamint március 3-án és 4-én dupla előadásokkal folytatódik.

A jövőben játszódó futurisztikus vígjátékhoz Kentaur, jelmezeivel és díszleteivel különleges vizuális keretet álmodott. Az előadás egyik gigantikus díszleteleméhez 16 ezer magnókazetta került felhasználásra. A Hoverboardokon cikázó GAGA lányok mellett egy valódi Harley-Davidson motor is fontos szerepet kap az előadásban.

Cornelius Baltus, az előadás rendezője szerint “újabb csodával gazdagodik Magyarország musical palettája, aki megnézi ezt az előadást, garantáltan a rabjává válik! Olyan szereposztást sikerült kiválasztanunk, akik képesek tökéletesen átadni a darab üzenetét, szokatlan humorát és kirobbanó energiáját.” - mesélte a rendező, aki Túri Lajos Péter koreográfus mellett Kentaurral és csapatával, Bajkov Valentin videó-animátorral, Madarász János Madár világítástervezővel, valamint Szabó Színes  Viktor és Fabian Grollier hangmérnökökkel dolgozik a musical színpadra állításán. A QUEEN musicalben szereplő ikonikus pop és rock legendák karaktereit mások mellett Török Anna, Stéphanie Schlesser, Scheich Dávid, Szemenyei János, Sári Éva, Balogh Anna, Egyházi Géza, Veres Mónika Nika, Siklósi Balázs, Vadász Gábor és Végh Péter játsszák.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.