Éjfélkor Párizsban – Szilveszter 2018 az Orfeumban

Az Orfeum szilveszteri műsora az Aranykorba hív, egy könnyed időutazásra csábít az év utolsó napján este 7 órai kezdettel. Képzeletben az ódon lámpákkal megvilágított párizsi utcákon bohém kalandra indulunk. Igazi műfaji kitekintés lesz. Tangóharmonika, francia sanzonok, varázslatos revü, swing minden mennyiségben, színpompás macaronok a desszertasztalon, mámorító pezsgő és hajnalig tartó tánc.

Mi az, ami először eszünkbe jut erről a csodás városról? Az Eiffel-torony, a hangulatos utcák kávézói, a Szajna part, a Monmartre, a híres művészek. A város, ami soha nem merül álomba: utcáit szerelmesek, álmodozók, kalandorok színes forgataga tölti meg. Woody Allenre is különleges hatással volt a francia főváros. Éjfélkor Párizsban című filmjében a főhős, aki elvágyódik saját korából a párizsi éjszakában különleges kalandot él át, belecsöppen az Aranykorba. És talán ott is maradna, ha nem jönne rá, hogy az örökös elvágyódás a jelenből a varázslatos múltba, csak egy illúzió, hiszen bármennyire is vágyjuk a múltat, a jelen a miénk.

A jegyárak az asztalfoglaláson kívül a teljes programkínálatot, gazdag svédasztalos vacsorát, éjfél utáni vacsorát, és pezsgőt tartalmaznak.

Érdeklődni a foglalas [at] orfeumclub [dot] hu címen lehet.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.