Baywatch

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik. Jön a nyár, jön a Baywatch!

Az új Baywatch-csapat első nagy erőpróbája akkor kezdődik, amikor veszélyes újfajta drog jelenik meg Smaragdöböl partjainál. Az eset gyanúsan egybeesik a The Huntley Club megnyitójával. A luxusmulató tulajdonosa az elvetemült Victoria Leeds, akit a Miss World 2000 szépségverseny győztese, Priyanka Chopra alakít. Az indiai színésznő már nemzetközi szupersztár, a Baywatch az első amerikai mozifilmje.

A The Huntley Club tulajdonosaként Leeds fel akarja vásárolni a partot, és lefejezné a helyi kisvállalkozásokat, mert kell a hely a saját projektje számára. Emiatt nyílt összeütközésbe kerül Mitch-csel és a Baywatch csapatával. A meglepően meredek poénok mellett a Baywatch elképesztő akciójelenetekkel is lenyűgözi a nézőt.

Bemutató: 
csü., 2017/07/13
Rendező: 
Seth Gordon
Szereplők: 
Dwayne Johnson, Zac Efron, Kelly Rohrbach, Pamela Anderson, David Hasselhoff
Forgalmazó: 
UIP-Duna Film
Értékelés: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.