Barry Seal: A beszállító

Eredeti cím: 
American Made

A film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében. Csempész. Besúgó. Áruló. Hazafi. A nyolcvanas évek Amerikájának egyik leggazdagabb embere, akiről senki sem hallott. Határtalan vagányságával és kiapadhatatlan életörömével Barry Seal (Tom Cruise), a TWA pilótája déli szülővárosának igazi hőse.

Miután a menő pilóta ládaszámra szállít Kalasnyikovot a kormány egyik titkos ügynöksége megbízásából és kokaint a saját szakállára, az Irán-kontra ügy kulcsfigurája lesz belőle, amivel egy vagyont keres. Fegyvert cserél túszokra, részt vesz közép- és dél-amerikai drogbárók magánhadseregeinek kiképzésében – Barry olyan mesebeli hőssé válik, aki a rendszer ellen dolgozik. S hogy tud-e nyugodtan aludni? Hát persze! Minden legális, ha a jó fiúknak dolgozol.

Bemutató: 
csü., 2017/08/31
Rendező: 
Doug Liman
Szereplők: 
Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Lola Kirke, Jayma Mays, Jesse Plemons, Sarah Mason, Caleb Landry Jones, Jed Rees, Connor Trinneer, Benito Martinez
Forgalmazó: 
UIP-Duna Film
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

Új hozzászólás beküldése

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.