romantikus

Nap nap után

Egy szégyenlős tinédzser beleszeret valakibe, aki minden nap más emberré változik.

Bemutató: 
csü., 2018/03/22
Rendező: 
Michael Sucsy
Szereplők: 
Maria Bello, Owen Teague, Angourie Rice, Justice Smith, Debby Ryan, Lucas Jade Zumann, Jacob Batalon, Colin Ford
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

A szabadság ötven árnyalata

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült.

Bemutató: 
csü., 2018/02/08
Rendező: 
James Foley
Szereplők: 
Kim Basinger, Dakota Johnson, Jamie Dornan, Tyler Hoechlin, Marcia Gay Harden, Callum Keith Rennie, Rita Ora
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tulipánláz

Egy 17. századi festő beleszeret egy férjezett nőbe, akiről portrét kéne készítenie. Együttes erővel befektetnek a tulipán kereskedelembe, abban a reményben, hogy a pénzen felépíthetik közös jövőjüket.

Bemutató: 
csü., 2017/09/28
Rendező: 
Justin Chadwick
Szereplők: 
Alicia Vikander, Cara Delevingne, Christoph Waltz, Holliday Grainger, Jack O'Connell, Dane DeHaan, Zach Galifianakis, Kevin McKidd, Tom Hollander
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Tovább

Újra otthon

A nemrég elvált Alice (Reese Witherspoon) új életet kezdene, ezért lányaival együtt visszaköltözik szülővárosába, Los Angelesbe. A 40. születésnapi buliján megismerkedik három feltörekvő fiatal filmessel, akik épp producert és nem mellesleg albérletet keresnek. Amikor anyja (Candice Bergen) unszolására Alice beleegyezik, hogy ideiglenesen beköltözzenek a vendégházba, meglepően jól alakulnak a dolgok. A kibővített családi idillbe azonban váratlanul betoppan a volt férj (Michael Sheen), aki hirtelen nem is tudja melyikükre legyen jobban féltékeny.

Bemutató: 
csü., 2017/09/14
Rendező: 
Hallie Meyers-Shyer
Szereplők: 
Reese Witherspoon, Lake Bell, Michael Sheen, Nat Wolff, Candice Bergen
Forgalmazó: 
Big Bang Media

Porto 35mm

A francia Mati (Lucie Lucas) és az amerikai Jake (Anton Yelchin) élete egy pillanatra összeér a legendás egyetemi városban, Portóban, és ezt a pillanatot ismerhetjük meg ebben az álomszerű, borongós szerelemtörténetben.

Bemutató: 
csü., 2017/06/08
Rendező: 
Gabe Klinger
Szereplők: 
Anton Yelchin, Lucie Lucas
Forgalmazó: 
Mozinet

Tovább

Minden, minden

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatod meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.

Bemutató: 
csü., 2017/08/03
Rendező: 
Stella Meghie
Szereplők: 
Amandla Stenberg, Nick Robison, Anika Noni Rose
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Tovább

A szerelem története

A film Nicole Krauss azonos című nemzetközi bestsellerének adaptációja. Radu Mihaileanu filmjének főszerepében olyan ismert színészek láthatók, mint Gemma Arterton (Kiéhezettek, A Quantum csendje, A titánok harca), Sophie Nélisse (Lazhar tanár úr, A könyvtolvaj) és az Oscar-díjra jelölt Elliott Gould (Bob és Carol és Ted és Alice, M.A.S.H., Amerikai história X, Jóbarátok).

Bemutató: 
csü., 2017/03/09
Rendező: 
Radu Mihaileanu
Szereplők: 
Gemma Arterton, Sophie Nélisse, Elliott Gould
Forgalmazó: 
Vertigo Média

Tovább

A szépség és a szörnyeteg

A Szépség és a Szörnyeteg című mese klasszikus újabb feldolgozása egy fiatal nő és egy szörnyű külsejű herceg szerelmének megható történetét meséli el.

Bemutató: 
csü., 2017/03/23
Rendező: 
Bill Condon
Szereplők: 
Emma Watson, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor, Emma Thompson, Gugu Mbatha-Raw, Ian McKellen, Stanley Tucci, Kevin Kline, Josh Gad, Sonoya Mizuno
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Tovább

Határtalan szerelem

A mai Görögországban játszódó Határtalan szerelem három különálló történetben mesél egy-egy külföldi és görög szerelméről. Mindegyik sztoriban egy másik nemzedék lesz szerelmes egy olyan időszakban, amikor egész Dél-Európát súlyos társadalmi-gazdasági válság rengeti meg, ám a szálak végül összefutnak, és együttesen váltanak ki rendkívüli érzelmi hatást a film minden nézőjéből. A Határtalan szerelem ékes bizonyíték arra, hogy lehet akármilyen küzdelmes az emberek élete, nézhetnek szembe bármekkora nehézségekkel, az igazság, a szépség és az emberség ekkor sem pusztul el, és a szerelem a legsötétebb órákban is
virágozhat.

Bemutató: 
csü., 2016/09/22
Rendező: 
Christopher Papakaliatis
Szereplők: 
J.K. Simmons, Christopher Papakaliatis, Osvárt Andrea
Forgalmazó: 
A Company Hungary

Tovább

Máris hiányzol

A film egy őszinte és erőteljes történet két legjobb barátnő, Milly (Toni Collette) és Jess (Drew Barrymore) kapcsolatáról. Gyermekkoruktól fogva mindent megosztottak egymással – a ruhákat, a titkokat és még a pasikat is. A két nő barátsága megingathatatlan. Vagy mégsem? Az élet néha kegyetlen. Míg Jess legboldogabb időszakát éli, addig Millynél mellrákot diagnosztizálnak. A Máris hiányzol bemutatja az igaz barátság erejét, melyet még a legnehezebb pillanatok sem törhetnek meg.

Bemutató: 
csü., 2016/06/02
Rendező: 
Catherine Hardwicke
Szereplők: 
Drew Barrymore, Toni Collette
Forgalmazó: 
Cinetel