Felhasználási feltételek

Adatvédelem

A Kulturcafe.hu ingyenesen és anélkül látogatható, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia.
A Weboldal meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött. A regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl. név, születési év) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A Kulturcafe.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja adataidat kezelni és nyilván tartani, illetve azt harmadik félnek előzetes egyeztetés nélkül nem adja át, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

A Weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználó látogatását. Ezeket az adatokat elemezve a Kulturcafe.hu statisztikákat készít, például annak megállapítása céljából, hogy a webhely mely részét milyen gyakran látogatják a felhasználók és alkalmanként mennyi időt töltenek ott. Az IP-címeket a Kulturcafe.hu semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján személyesen azonosítható lennél, az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak.

A site-on található tartalom a Kulturcafe.hu illetve az, azt üzemeltető cég tulajdonát képezi és a Kulturcafe.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel!

Felelősségkizárás

A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a Weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért a Kulturcafe.hu által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt - a Kulturcafe.hu nem felel. A portálom nyújtott szolgáltatások keretében közzétett írásokért a Kulturcafe.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

A portálon elhelyezett képek, logók és szöveges információk szerzői jogvédelem alá esnek. Utánközlésük, bármilyen formában történő tárolásuk, harmadik fél részére történő továbbadásuk, adatbázisokban történő tárolásuk szigorúan tilos és kizárólag a Kulturcafe.hu előzetes írásbeli engedélye alapján lehetséges!