Tóth Vera

Gyémánt – Tóth Vera különleges koncertje

Egy koncert, ahol a hegedű és a cselló varázslatos szimfóniája által csiszolhatjuk a bennünk rejlő gyémántot. Tóth Vera intim hangulatú utazásra hívja közönségét, amelyen a lélek dallamai szólalnak meg november 25-én. A félreismerhetetlen tisztaságú hanggal megáldott előadóművész zenekarának segítségével mesél és énekel, a vonós Color Quartet és Kalmus Felicián csellóművész közreműködésével.

Tovább

Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra - Ünnepi koncert

Mára már hagyománnyá vált, hogy Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra együtt ünnepli a karácsonyt. A különleges este ezúttal a Kongresszusi Központban kerül megrendezésre december 21-én, este 8 órai kezdettel. A sztárvendégek választása is azt bizonyítja, hogy az underground, az alternatív, a blues, a jazz és a gospel zene jól megférnek egymás mellett.

Tovább

Karácsonyi koncert Tóth Verával

A Budapest Jazz Orchestra Magyarország legnépszerűbb big bandje. Évek óta világszínvonalon mutatja be a korabeli swing zenét, illetve a jazz szinte minden válfaját. A zenekar minden tagja végzett jazz zenész, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban képesek legyenek zenélni. A december 19.-i koncert ismét egy különleges alkalom, hogy a zenekar bebizonyítsa, hogy nagyszerűen képes interpretálni bármilyen kompozíciót. A Budapest Jazz Orchestra szólistája ezen az estén Tóth Vera lesz, aki két koncertet is ad ajándékba, délután és este.

Tovább

Gyémánt - Tóth Vera életrajzi könyve

A Gyémánt annak a sokéves küzdelemnek a krónikája, amelyet egy kamaszlelkű fiatalnak kellett véghezvinnie, hogy kiegyensúlyozott felnőtté válhasson. A könyvben Vera személyes naplóbejegyzései vezetik az olvasót az énekes lelki tusáinak során át, szép lassan eljuthatunk vele a totális káosztól a teljes harmóniáig.

Tovább