orfeum

It’s Showtime! – New Year’s Eve Party az Orfeumban

Egyedülálló szilveszter az Orfeumban show- és koncertelőadásokkal, amelyeket fergeteges buli követ a legnagyobb discoslágerekkel. A Nagy Gatsby Show, a Josephine Baker Night című revüműsorok színes egyvelege, valamint a New York, Budapest nevű est legizgalmasabb dalai egyedi szórakozást ígérnek mindazok számára, akik egy hamisítatlan show-estén szeretnék elbúcsúztatni az idei év utolsó napját.

Tovább

Gyémánt – Tóth Vera különleges koncertje

Egy koncert, ahol a hegedű és a cselló varázslatos szimfóniája által csiszolhatjuk a bennünk rejlő gyémántot. Tóth Vera intim hangulatú utazásra hívja közönségét, amelyen a lélek dallamai szólalnak meg november 25-én. A félreismerhetetlen tisztaságú hanggal megáldott előadóművész zenekarának segítségével mesél és énekel, a vonós Color Quartet és Kalmus Felicián csellóművész közreműködésével.

Tovább

Éjfélkor Párizsban – Szilveszter 2018 az Orfeumban

Az Orfeum szilveszteri műsora az Aranykorba hív, egy könnyed időutazásra csábít az év utolsó napján este 7 órai kezdettel. Képzeletben az ódon lámpákkal megvilágított párizsi utcákon bohém kalandra indulunk. Igazi műfaji kitekintés lesz. Tangóharmonika, francia sanzonok, varázslatos revü, swing minden mennyiségben, színpompás macaronok a desszertasztalon, mámorító pezsgő és hajnalig tartó tánc.

Tovább

I ❤ Budapest Show - a Pesti éjszaka slágerei élőben

A pesti éjszaka megannyi vallomása - Iván Szandra és Jász András estje A fekete-fehér filmekből jól ismert slágerek újraélednek - március 15-én -, a nagyszülőktől hallott dallamok emlékei felelevenednek, és újra feltárul előttünk a kávéházaktól hangos, cigarettafüstös, bohém Budapest.

Tovább

„Átjött” – Pély Barna szerzői estje az Orfeumban

Egyszemélyes koncert - február 22-én, 21 órai kezdettel - igazi őszinte zenei kitárulkozással. Egy este, ahol örömtáncra perdül a szívünk, de az sem baj, ha éppen könnyek szöknek a szemünkbe.Egy akusztikus est Pély Barnával, egy lábdob szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett blues gitár kíséretében.

Tovább

Swing’n Pop – Gájer Bálint lemezbemutató koncertje

A sármos énekes nemrégiben megjelent Swing’n Pop Songbook című albumának dalai alkotják vadonatúj műsorának alapját, amely január 12-én debütál az Orfeum színpadán.

Tovább

Anyád kínja - tabumentes vacsoraszínház az Orfeumban

Szórakoztató jelenetek 4 nőről, akik kellő humorral fűszerezve, tabuk nélkül mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről is, november 5-én, 19:45-kor a budapesti Orfeum színpadán. Főszereplők: Ábel Anita, Botos Éva, Dobó Kata és Györgyi Anna.

Tovább

Ray Charles Tribute koncert - élőben Budapesten

Ray Charles születésnapja alkalmából - szeptember 24-én, egy különleges megemlékezés keretében csendülnek fel a legendás előadóművész legnagyobb slágerei, az Unchain My Heart, az I Got A Woman és természetesen a Georgia On My Mind.

Tovább

Roadkill Café koncert - örömzenélés és különleges zenei utazás az Orfeum színpadán

A 20 éves Roadkill Café autentikus funky örömzenélése, nagyzenekari felállásban, Galambos Dorina, Mihályi Réka, Pély Barnabás és Tóth Vera közreműködésével. Július 20-án tehát egy különleges zenei - stílusbeli utazásnak lehetünk szem-és fültanúi az Orfeum színpadán. A funky és soul zene (James Brown, Albert Collins, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Al Green és Stevie Wonder dalai) szeretete, valamint a szinte kuriózumnak számító, 12 zenészből álló formáció garantálja az autentikus nagyzenekari hangzást és hangulatot, minőségi örömzenélés formájában.

Tovább

Garami Funky Staff feat. Nika + Funky Feeling Party az Orfeum színpadán

A Garami Funky Staff a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor (Danubius Rádió, Class Fm) régi nagy álmát váltja valóra: az 1970-es, 1980-as, 1990-es évek funky, disco és soul slágereinek megidézése professzionális hangzásban.
A 2010 óta működő zenekar a tavalyi évben az igényesebb soul műfaj felé fordult, persze megtartva a szórakoztató és táncolható funky és disco blokkokat.

Tovább