orfeum

It’s Showtime! – New Year’s Eve Party az Orfeumban

Egyedülálló szilveszter az Orfeumban show- és koncertelőadásokkal, amelyeket fergeteges buli követ a legnagyobb discoslágerekkel. A Nagy Gatsby Show, a Josephine Baker Night című revüműsorok színes egyvelege, valamint a New York, Budapest nevű est legizgalmasabb dalai egyedi szórakozást ígérnek mindazok számára, akik egy hamisítatlan show-estén szeretnék elbúcsúztatni az idei év utolsó napját.

Tovább

Gyémánt – Tóth Vera különleges koncertje

Egy koncert, ahol a hegedű és a cselló varázslatos szimfóniája által csiszolhatjuk a bennünk rejlő gyémántot. Tóth Vera intim hangulatú utazásra hívja közönségét, amelyen a lélek dallamai szólalnak meg november 25-én. A félreismerhetetlen tisztaságú hanggal megáldott előadóművész zenekarának segítségével mesél és énekel, a vonós Color Quartet és Kalmus Felicián csellóművész közreműködésével.

Tovább

I ❤ Budapest Show - a Pesti éjszaka slágerei élőben

A pesti éjszaka megannyi vallomása - Iván Szandra és Jász András estje A fekete-fehér filmekből jól ismert slágerek újraélednek - március 15-én -, a nagyszülőktől hallott dallamok emlékei felelevenednek, és újra feltárul előttünk a kávéházaktól hangos, cigarettafüstös, bohém Budapest.

Tovább

„Átjött” – Pély Barna szerzői estje az Orfeumban

Egyszemélyes koncert - február 22-én, 21 órai kezdettel - igazi őszinte zenei kitárulkozással. Egy este, ahol örömtáncra perdül a szívünk, de az sem baj, ha éppen könnyek szöknek a szemünkbe.Egy akusztikus est Pély Barnával, egy lábdob szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett blues gitár kíséretében.

Tovább

Swing’n Pop – Gájer Bálint lemezbemutató koncertje

A sármos énekes nemrégiben megjelent Swing’n Pop Songbook című albumának dalai alkotják vadonatúj műsorának alapját, amely január 12-én debütál az Orfeum színpadán.

Tovább

Pop Sensation koncert + party DJ Corey-val az Orfeumban

A pop zene szerelmeseinek kedvez a pesti mulató legújabb műsora. A pop zenei paletta legnépszerűbb dalaiból válogatnak élőzenei koncertük során, amelyet fergeteges party követ, december 17-én. Schwartz Dávid, Lelkes Reny és zenekaruk a legnagyobb „pop-hangokat” idézik meg.

Tovább

Novemberben 6 éves az Orfeum! Szuperkoncert a mulató sztárjaival!

Exkluzív születésnapi koncert és gourmet vacsora várja november 11-én a bulizni és enni-inni szerető közönséget a népszerű pesti mulató. A zenekart Farkas Gábor Gábriel és társai szolgáltatják. Fellép többek között: Bebe, Kocsis Tibor, Malek Andrea, Tóth Vera, Veres Mónika Nika, Wolf Kati, valamint Fonyó Barbara, Haumann Petra, Kisfalvi Krisztina, Oszter Alexandra és Tallós Rita. A vacsorát az Orfeum gasztronómiai tanácsadói, Jenei Tamás és Magos Zoltán sztár séfek készítik.

Tovább

Szerdán tavasz lesz – Malek Andrea és a Jazzrael koncertje

Az Orfeumban debütál Malek Andrea és Jazzrael új műsora - november 9-én, amelyben régi és új magyar szerzők dalait dolgozzák fel jazz, latin, funk stílusban.

Tovább

Anyád kínja - tabumentes vacsoraszínház az Orfeumban

Szórakoztató jelenetek 4 nőről, akik kellő humorral fűszerezve, tabuk nélkül mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről is, november 5-én, 19:45-kor a budapesti Orfeum színpadán. Főszereplők: Ábel Anita, Botos Éva, Dobó Kata és Györgyi Anna.

Tovább

Halloween party pop slágerekkel az Orfeum színpadán

A népszerű pesti szórakozóhely Pop Sensation c. új műsora a műfaj szerelmeseinek szól: a legismertebb előadók legjobb slágerei csendülnek fel, ezúttal Halloween jegyében. Schwartz Dávid, Lelkes Reny és zenekaruk első alkalommal a legnagyobb „szellemeket” idézik meg október 31-én, 22 órai kezdettel.

Tovább